Podstawy systemu GHP, GMP, HACCP
Do pobrania
Terminy szkoleń
5.09.16 w godz. 8.00 – 15.30
5.11.16 w godz. 8.00 – 15.30
Chcesz zamówić szkolenie zamknięte Podstawy systemu GHP, GMP, HACCP, jako dedykowane pracownikom Twojej firmy? Prześlij nam swoje zapytanie na adres: biuro@irk.com.pl, zaproponujemy odpowiednie rozwiązanie.
Miejsce
Gdynia, Sea Towers – ul. Hryniewickiego 6
Świadczenia dla uczestników
- materiały szkoleniowe
- przerwy kawowe
- lunch
- zaświadczenie o ukończeniu szkolenia wydane na podstawie §18 ust. 2 rozporządzenia Ministra Edukacji Narodowej z dnia 11 stycznia 2012r. w sprawie kształcenia ustawicznego w formach pozaszkolnych (Dz. U. poz. 186).
Cena
400 zł + 23% VAT = 492 zł
Program szkolenia
Podstawy systemu GHP, GMP, HACCP
- Dobre Praktyki Higieniczne
- Dobre Praktyki Produkcyjne
- System HACCP
- Podstawy prawa żywnościowego
- Wymagania kodeksu żywnościowego