Terminy szkoleń
 5.09.16 w godz. 8.00 – 15.30

5.11.16 w godz. 8.00 – 15.30

Chcesz zamówić szkolenie zamknięte Podstawy systemu GHP, GMP, HACCP, jako dedykowane pracownikom Twojej firmy? Prześlij nam swoje zapytanie na adres: biuro@irk.com.pl, zaproponujemy odpowiednie rozwiązanie.

Miejsce
Gdynia, Sea Towers – ul. Hryniewickiego 6
Świadczenia dla uczestników

  • materiały szkoleniowe
  • przerwy kawowe
  • lunch
  • zaświadczenie o ukończeniu szkolenia wydane na podstawie §18 ust. 2 rozporządzenia Ministra Edukacji Narodowej z dnia 11 stycznia 2012r. w sprawie kształcenia ustawicznego w formach pozaszkolnych (Dz. U. poz. 186).
Cena
400 zł + 23% VAT = 492 zł
Program szkolenia

Podstawy systemu GHP, GMP, HACCP

  1. Dobre Praktyki Higieniczne
  2. Dobre Praktyki Produkcyjne
  3. System HACCP
  4. Podstawy prawa żywnościowego
  5. Wymagania kodeksu żywnościowego

BACK